Rádió

Klasszik Rádió – 2021. február

Bálint Edinával a Klasszik Rádió Intermezzo műsorában a munkámról beszélgettünk. Több fontos témát érintettünk, például azt, hogy:

  • Tisztában vagyunk azzal, hogy mit vállalunk egy kutyával?
  • Mik a szempontok a kutyaválasztás során?
  • Milyen nehézségek merülhetnek fel egy kölyök kutya gondozása során?

Ha kíváncsiak vagytok a többi kérdésre és a válaszaimra, akkor itt tudjátok meghallgatni a teljes interjút, vagy a Spotifyon.

 

Retro Rádió – 2021. január

Legújabb interjúmban egy nagyon fontos és sokakat érintő témát, a szeparációs szorongást vesézgettünk Leirer Tímeával. 
A beszélgetést itt tudjátok meghallgatni.

“Olyan nincs, hogy hiszti, olyan van, hogy a kutya szorong, emiatt stressz gyülemlik fel benne, és ez a stressz utat keres, levezetésre kell kerülnie.”

 

Retro Rádió – 2020. november

Leirer Tímeával a munkámról beszélgettünk, többek között arról is, mi az amit feltétlenül gondoljunk át mielőtt kutyát vállalunk. Visszahallgatni itt tudjátok. 

“Jól kutyát tartani, az egy iszonyatosan nagy felelősségvállalás.”

Jazzy Rádió – 2019. december

Edinával a stúdióban 🙂

Bálint Edinával beszélgettünk a Jazzy Randevú c. műsorban a munkámról. Szó volt rengeteg dologról, a beszélgetés 45 perces volt.
Visszahallgatni itt tudjátok, az archiv felvételek között meg kell keresnetek a Randevú műsort, és kicsit lejjebb tekerni a listában.

“A mai Jazzy Randevú vendége Ocztos Panka kutyakiképző lesz, akivel beszélünk a személyreszabott nevelésről, a felelős állattartásról, a kutya viselkedéséből fakadó problémák megoldásáról, a kötődés kialakításáról, a szigorúságról és engedékenységről, a kutyákat ért esetleges traumák kezeléséről, a boldog hétköznapok kialakításáról Várunk Benneteket ma este 9 – kor a 90.9 Jazzy – n!”

Kossuth Rádió – 2018. október

Kovács Gabival beszélgettünk a munkámról a Trend-idők műsorban 🙂

“A kutyák és a gazdáik kommunikációját segítem, hogy megértsék egymást. Hogyan tud jól kommunikálni a gazdi és hogyan tudja jól kezelni a kutyáját? “