Online

 

Cosmopolitan

A cosmopolitan.hu-n 2020. februárjától bloggerként írok.
A blog címe Panka kutyafuttában. Az első blogbejegyzés egy velem készült interjú. 
Ami itt olvasható.
A többi hetente megjelenő cikket pedig megtaláljátok a blogon 🙂
Jó olvasást! 🙂

B Cool Magazin – 2021.01.16.

Újonnan megjelenő interjúmban egy nagyon aktuális témát boncolgattunk Borbély Zsuzsával. A home office és a felelős kutyatartás rendszeréről beszélgettünk. Itt tudjátok elolvasni.

„Sokan azt gondolják: attól, hogy home office-ban vannak, több idejük lett, holott az nem minőségi idő, hogy ülsz a számítógép előtt. Ha otthonról, számítógépen dolgozol, akkor valójában nem lett több időd a kutyádra. Az állatnak az a minőségi idő, ha elviszed sétálni, foglalkozol vele, tanítasz neki dolgokat.”

B Cool Magazin – 2020.10.04.
 
Borbély Zsuzsa készített velem egy szuper interjút, ami olyan témákat feszeget, amikről eddig még nem nyilatkoztam. A cikk hossza miatt olyan kérdésekre is ki tudtunk térni, amikre eddig nem volt példa. 
Az interjú itt olvasható.
 
,,Amikor vége a kiképzésnek, akkor jó érzéssel tölt el, hogy ennek a kutyának most már jobb lesz. Neki és a gazdájának is könnyebbek lesznek a mindennapjai. Jó érzéssel tölt el, hogy végére értünk valaminek és már nincs szükség rám. Ez az érzés a célom, ez a belső hajtóerőm – minden nap.”
 
 
Marie Claire – 2018.09.03.

László Kriszta a Marie Claire főszerkesztője készített velem egy hosszabb interjút a “Munkám a szenvedélyem” hetente megjelenő interjú sorozatába.
Itt olvasható