Médiamegjelenések

Ocztos Panka kutyakiképző

Online
Marie Claire

László Kriszta a Marie Claire főszerkesztője készített velem egy hosszabb interjút a “Munkám a szenvedélyem” hetente megjelenő interjú sorozatába.
Itt olvasható

Cosmopolitan

A cosmopolitan.hu-n 2020. februárjától bloggerként írok.
A blog címe Panka kutyafuttában. Az első blogbejegyzés egy velem készült interjú. 
Ami itt olvasható.
A többi hetente megjelenő cikket pedig megtaláljátok a blogon 🙂
Jó olvasást! 🙂

B Cool Magazin
 
Borbély Zsuzsa készített velem egy szuper interjút, ami olyan témákat feszeget, amikről eddig még nem nyilatkoztam. A cikk hossza miatt olyan kérdésekre is ki tudtunk térni, amikre eddig nem volt példa. 
Az interjú itt olvasható.
 
,,Amikor vége a kiképzésnek, akkor jó érzéssel tölt el, hogy ennek a kutyának most már jobb lesz. Neki és a gazdájának is könnyebbek lesznek a mindennapjai. Jó érzéssel tölt el, hogy végére értünk valaminek és már nincs szükség rám. Ez az érzés a célom, ez a belső hajtóerőm – minden nap.”
 
 
 

Podcast

Vénusz Projekt
/Kétheti podcast érdekes nőkkel, nem csak nőknek érdekes témákról.
Solti Hannával és Rutai Lilivel./

Hanna és Lili beszélgetett velem és tettek fel olyan kérdéseket, amiket eddig még mások nem. Mindenképpen érdemes meghallgatni 🙂 Ez az egyik kedvenc beszélgetésem az összes közül! <3

Az epizódot meghallgathatod ezeken a felületeken mind 🙂
Apple Podcasts-en: https://apple.co/3a0lA0X
 
 

Rádió
Kossuth Rádió

Kovács Gabival beszélgettünk a munkámról a Trend-idők műsorban 🙂

“A kutyák és a gazdáik kommunikációját segítem, hogy megértsék egymást. Hogyan tud jól kommunikálni a gazdi és hogyan tudja jól kezelni a kutyáját? “

Jazzy Rádió

Edinával a stúdióban

Bálint Edinával beszélgettünk a Jazzy Randevú c. műsorban a munkámról. Szó volt rengeteg dologról, a beszélgetés 45 perces volt.
Visszahallgatni itt tudjátok, az archiv felvételek között meg kell keresnetek a Randevú műsort, és kicsit lejjebb tekerni a listában.

“A mai Jazzy Randevú vendége Ocztos Panka kutyakiképző lesz, akivel beszélünk a személyreszabott nevelésről, a felelős állattartásról, a kutya viselkedéséből fakadó problémák megoldásáról, a kötődés kialakításáról, a szigorúságról és engedékenységről, a kutyákat ért esetleges traumák kezeléséről, a boldog hétköznapok kialakításáról Várunk Benneteket ma este 9 – kor a 90.9 Jazzy – n!”

Print
Nők Lapja Évszakok

“A kutya az új gyerek?” címmel jelent meg ez a cikk a Nők Lapja Évszakok 2018-as téli számában.
“Abban segítek a gazdáknak, hogy megtanuljanak kommunikálni a kutyájukkal. Bár ők a megrendelőim, a kutyák érdekeit is képviselem…😉. Itt olvashatjátok.
Köszönöm Mihalicz Csilla , Nők Lapja Évszakok!
Fotó: Szalmás Krisztina, Smagpix
cikk részlet

HOT! Magazin

Nagy Alexandra készített velem egy személyes hangvételű interjút, amelyből többek között azt is megtudhatjátok hogyan, és miért ez a szakma a szenvedélyem, az életutam.  

Itt tudjátok elolvasni.

“Nem úgy kell elképzelni, hogy kimegyek és megjavítom a kutyát.”