Kutyás programok – 2017 május

0
1864
views

Májusban sem lesz hiány a kinti és benti, pesti és vidéki kutyás programokban. Összeszedtünk párat.

Május 1-én hétfőn (a rossz idő miatt később, mint az eredetileg tervezve lett) máris itt a  Walking Dog piknik a Golftanyán, vagyis a Hajógyári szigeten, lesz itt kutyás cuccok vására, kaja-pia, de a saját piknikkosaradat is hozhatod. (Erről írtunk is egy külön posztot.) Mi biztosan ott leszünk a Dogsurf-el!

Ha érdekel a segítőkutyák (hallássérült-, mozgássérült-, autista- stb. segítő kutyák) világa,  máj. 3-án, szerdán, egy ingyenes előadáson tudhatsz meg róluk többet a Vizslafotózás szervezésében. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Máj. 6-án, szombaton  Tacskós Közösség Országos Találkozó  lesz Budapesten, a Népligetben.

Máj. 6. A Felelős Állattartás Napja a Rex Állatszigeten, ahol egy óriásvászonra teheti le színes kéznyomát bárki, aki a felelős állattartás híve, aki támogatja a felelős állattartást. 

Nem kifejezetten kutyás program, de máj. 6. szombaton a Madarak és Fák Napja alkalmából le lesz zárva az egész Kazinczy utca a gyalogosok számára, mindenféle vásárral és programokkal, többek között gazdikereső rendezvénnyel, ahol leginkább tacskó-félékkel találkozhattok majd.

Máj. 7-én, vasárnap ismét lesz Kisoroszi szigetcsúcs séta – sajátokkal és gazdira várókkal az  Eszkuláp Állatvédő Egyesület szervezésében.

Máj. 7. vasárnap kerül megrendezésre az Etyeki kutyapiknik az Etyeki Állatvédő Egyesület szervezésében. Az  immár hagyományosnka számító pikniken lesz “eszem-iszom, dínom-dánom, sétáltatás, kényeztetés, fotózkodás a kedvencekkel, kutyaovi,virtuális örökbefogadás” stb.

Máj. 13-án, szombaton  Családi kutyás sportnapot szervez a Decathlon Budaörsön. Lesz lehetőség agility és más kutyás sportok (frizbi, dog dancing, canicross…) kipróbálására, bemutatók és gyerekprogramok.

Máj. 14-én, szombaton nyílt napot tart a  Népszigeti Kutyaiskola sokféle programmal, kutyás bemutatókkal.
Máj. 21-én, vasárnap a Dog Hájking szervez Tavaszi Kutyás Találkozót Budaőrsön, melynek célja, hogy a korábbi vagy jövőbeli túráik résztvevői ismerkedhessenek, sétálhassanak együtt.
Tudsz egy jó kutyás programot? Esetleg te magad szervezed? Küldd el nekünk az info@dogventure.hu email címre, és beletesszük a posztba!

 

Previous articleLapi megtanul boldognak lenni
Next articleA kutyagazdiság szépségei
2015-ben fogadtam be a kutyám, Rókit egy állatmentő egyesülettől. Mivel imádok utazni, és ezt nem szerettem volna feladni a kutya miatt, próbálom úgy alakítani az utakat, hogy ö is velünk jöhessen. A tapasztalataimról itt, a blogban számolok be, remélve, hogy ezzel ötleteket adok a gazdiknak a kutyával való kiruccanásokhoz, illetve a kötöttségektől tartó, még kutyátlanoknak bátorítást az örökbefogadáshoz. reka@dogventure.hu
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here