Sétálunk

0
1247
views

Most mit sóhajtozol?

Én így facebookozom. Nagyon fontos, hogy az 55. oszlopot is végigszagoljam az utcán. Lehetnél kicsit türelmesebb.

A Masni még mindig tüzel, szóval jó lenne, ha inkább a másik irányba haladnánk. Hallod?! Hátra arc! A Masniék arra mentek, nem erre.

Ja, hogy az a bajod hogy a Masni gazdája hülye? Ja, hát kicsit kattos de azért a Masni jó csaj.

Néha lehetnél rám tekintettel. Én mindig tök jófej vagyok, bármilyen pasival találkozunk. Pedig azok között is volt jó pár kattos…

A múltkor is mi történt. Már pont megfűztem azt szép kis agár lányt, amikor te beszóltal a gazdájának és elindultunk haza. Ja, hogy felidegesített?! Az más… mert engem sose idegesít semmi. Főleg az nem, hogy még mindig rossz irányba megyünk.

És megint rohansz. Azt mondod: gyere megyünk sétálni és itt rohansz. Amikor persze futni megyünk a szigetre, mindig lemaradsz. Nem értelek néha. Párszor történhetne az, amit én akarok. Csak egy kicsit.

Previous articleÖnállóság
Next articleVizslamánia
Kutyakiképzéssel foglalkozom magánszemélyek részére Budapesten. Kimegyek házhoz, és a kutyát gazdájával együtt saját környezetében oktatjuk együtt. Többféle módszert alkalmazva, a kívánságaitokat, egyéni igényeiteket szem előtt tartva, személyreszabva történnek a foglalkozások. Bármilyen korú(!), méretű, fajtájú kutyát vállalok. Ha kérdéseid lennének bármilyen, kutyaneveléssel kapcsolatos témában, keress bizalommal emailben, Facebook-oldalamon vagy telefonon, és igyekszem válaszolni minél hamarabb! Email: panka@dogventure.hu
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here