Troli

0
958
views

Trolival egy helyre szoktunk csak közösen utazni. A nagymamához ebédre.

Lutri a troli és nagymama dolgot elég hamar összekapcsolta. Bár valószínűleg szerepe lehet a nagymamátol kapott elég nagy mennyiségu kajának is, amit külön csak neki készít.

Ma nem terveztünk menni a nagymamához, csak elkísértuk egy barátnőmet a troli megállóba. A troli megjött, megállt, kinyílt az ajtó es Lutri azzal a lendülettel felszállt. Megfordult, rámnézett, leült es várta, hogy felszálljak.

Mondtam neki, hogy szálljon le, megyünk haza, de ő csak türelmesen ült es várt. A troli vezető és az utasok hangosan nevettek es mosolyogtak. Lutri teljes nyugalommal es magabiztosan ült es várt.

Úgyhogy nem volt mit tenni. Felszálltam es elmentünk a nagymamához. Nagyon örült a találkozásnak. A nagymama is…

Previous articleKicsi kutya nagy ambíciókkal
Next articleKutyasétáltatás
Kutyakiképzéssel foglalkozom magánszemélyek részére Budapesten. Kimegyek házhoz, és a kutyát gazdájával együtt saját környezetében oktatjuk együtt. Többféle módszert alkalmazva, a kívánságaitokat, egyéni igényeiteket szem előtt tartva, személyreszabva történnek a foglalkozások. Bármilyen korú(!), méretű, fajtájú kutyát vállalok. Ha kérdéseid lennének bármilyen, kutyaneveléssel kapcsolatos témában, keress bizalommal emailben, Facebook-oldalamon vagy telefonon, és igyekszem válaszolni minél hamarabb! Email: panka@dogventure.hu
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here