Lefekvés

0
911
views

Most meg kimész pisilni? Hihetetlen vagy. Már lekapcsoltuk a villanyt, betakaróztunk, erre meg kimész pisilni.

Na visszaértél? Ja, hogy a víz. Igazából amikor kimentél, visszafele hozhattál volna vizet is.

Nem tudom, hogy lehet ennyit mocorogni. Maradj már nyugton. Egy paplan alatt alszunk. De te annyit mocorogsz mint egy 5 éves. Na megnyugodtál? Aludhatunk? Na jó.

Most meg telefonozol. Igazán simogathatnál helyette. Értem hogy nem tudsz aludni, de akkor már foglalkozhatnál velem is kicsit.

Egész nap itt várok rád, míg te más kutyákkal vagy. Tudom, hogy más kutyákkal vagy, érzem a szagukat a cipődön. Ja, hogy ez a munkád? Én is ezt mondanám… Persze…

Na jó. Szerintem átmegyek abba a fura kicsi ágyba. Ez a te abszurd elképzelésed, hogy az a helyem… Az én helyem itt van. Melletted! Jóéjt!

Previous articlePéntek este
Next articleKicsi kutya nagy ambíciókkal
Kutyakiképzéssel foglalkozom magánszemélyek részére Budapesten. Kimegyek házhoz, és a kutyát gazdájával együtt saját környezetében oktatjuk együtt. Többféle módszert alkalmazva, a kívánságaitokat, egyéni igényeiteket szem előtt tartva, személyreszabva történnek a foglalkozások. Bármilyen korú(!), méretű, fajtájú kutyát vállalok. Ha kérdéseid lennének bármilyen, kutyaneveléssel kapcsolatos témában, keress bizalommal emailben, Facebook-oldalamon vagy telefonon, és igyekszem válaszolni minél hamarabb! Email: panka@dogventure.hu
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here