Levél a dilis kutyámhoz (Lutri)

0
1841
views

Néha a fejemet b@sznám bele a falba, hogy módszeresen mire neveltelek. Mert én csináltam és egy elég határozott koncepció állt mögötte. Légy boldog Lutrika és habzsold az örömöt az életben!

Ne légy függő viszonyban tőlem, mert az nem egészséges még a végén szeparációs stresszhez vezet és szétszeded itthon a kanapét, annyira hiányzom. Szeress minden embert, elvégre 5kg vagy és nem azért hoztalak el a menhelyről, hogy házat őrizz. Járjunk emberek közé, járjunk a pesti éjszakába, légy kedves mindenkihez, nehogy véletlenül otthon unatkozz. Hát most eltelt több, mint 3 év és összeállt a kép teljesen.

Random emberek ölébe ülsz bele a villamoson, míg megírok egy smst és nem nézek oda 2 percig. Majd egyszer csak hátrafordulok és nagyon kedves pasik bámulnak vissza rám mosolyogva, hogy nagyon helyes a kutyám, de ennél a megállónál le kéne szállniuk és nem tudnak, mert az ölükben ülsz. Bármilyen vendéglátó ipari egységbe megyünk, 3 perc múlva a szakács hoz ki a kezében a konyháról. Bárkivel képes lennél haza menni, amit már többször meg is tettél.

Amikor 13 órás műszakban vagyok, te egyáltalán nem lepődsz meg, hogy mások visznek le sétálni. Annyira örülsz, hogy általában be is pisilsz örömödben… Amikor kimegyünk a ligetbe, legalább visszajössz, ha hívlak. Ha elmegyünk futni a szigetre, te 10x annyit futsz mint én, legalább 5x olyan gyorsan. Néha lehetnél kicsit kevésbé frusztrálóbb, elég sokat szenvedek, míg lefutom, azt az 5km-t.

Mindig mindennek nagyon örülsz és eszméletlen kiegyensúlyozott vagy. Kiegyensúlyozottan boldog. Bárki átjön, te körülbelül letepered, egyáltalán nem érdekel, hogy még soha életedben nem láttad. Lényeg, hogy simogassanak és játszanak veled. Ha nagy ritkán itthon sírok egyedül te egyszerűen odébb mész és lefekszel aludni. A negatív érzelmeket illetően 0 empátia van benned. Viszont ha a pozitívokról van szó, megőrülsz.

Nem tudok senkit megölelni a jelenlétedben úgy, hogy 2 mp múlva ne jelenj meg és kezdj el ránk ugrálni, hogy te is jössz. Ez azt hiszem akkor durvult el igazán, amikor a másik szobában aludtál és én megöleltem valakit és te, mint egy őrült beviharzottál. Most már csak annyit mondok mindenkinek: “ölelésradar”.

A fürdőszobában külön fotel lett neked csinálva, hogy be tudj jönni, amikor fürdöm. Persze nem azért mert hiányzom, hanem mert ott jó meleg van olyankor. Egész délelőtt az 5 méteres ablak előtt napozol, ezt annyira módszeresen csinálod, hogy április elejére már konkrétan lebarnulsz. Én eddig nem tudtam, hogy egy kutya is le tud barnulni, de azt hiszem, elég sok mindent nem tudok még…

Független vagy és boldog, de azért tudom, hogy szeretsz. Boldog vagyok, hogy boldog vagy és végre biztonságban és nem kint kóborolsz a nagyvilágban. Bár néha azt hiszem, hogy téged az sem hatott meg túlságosan, kivéve, amikor esett az eső, mert hát ugye azt ki nem állhatod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here