Kutyával stoppolni?! … Ne már….

0
1138
views

Körülbelül ezt mondaná anyukám, ha tudna az ötletünkről. De nem tud, mert egy másik kontinensen van jelenleg, így innen, a blogból fogja megtudni: stoppolni indulok.

Pontosabban indulunk. Már tavaly is felfigyeltem a HungaroHitch stopposversenyre, de akkor energia és idő híján elsikkadt a terv. Idén viszont már jó előre bejelöltem facebook-on az eseményt (2016. július 8-10.), ahogy (ex-) kolléganőm, Nati is. Épp egy kómás, az iroda udvarán töltött ebéd közben figyeltük, ahogy mögöttünk a Facility Staff ollóval vagdossa méretre a 3 nm-es gyep fűszálait… amikor eldöntöttük, hogy mi is belevágunk! 🙂 (he…he…he…)

Igazi irodai mókusok módjára elkezdtünk excel táblákat készíteni, csapatnevekkel, felszerelésekkel és Action Plan-nel. A nevünket illetően több lehetőség is szóba jött, majd hosszas, több szempont szerinti értékelés és bonyolult excel-képletek segítségével eldöntöttük, hogy legyen ez:

(Csak egy apró emlékeztető történelemóráról.)

Csak egy kérdés maradt: mit csinálok addig a kutyával??? Rábízhatnám barátokra, ahogyan korábban tettem, de végül is… miért ne vihetnénk magunkkal? Lehet, hogy csökkenti az esélyeinket a versenyben, de mivel amúgy is igen csekély stoppos tapasztalattal rendelkezünk, nem ez a fő szempont. Az is lehet, hogy éppen hogy többen fognak felvenni, mert annyira meghökkennek ezen a furcsa csapaton.

Az biztos, hogy érdekes kísérlet lesz, és ha valamelyest sikerrel járunk, akkor elmondhatjuk, hogy újabb bizonyítékot találtunk arra, miért is jobb kutyával az élet és miért ne hagyd otthon, akárhova is mész!

Más kérdés, hogy az illetékes eb, Róki (Róka, korábbi nevén Tappancs – képünkön) mit gondol erről az egészről. Egyelőre ambivalensek az érzései az autózással kapcsolatban, de előfordult, hogy izgatottan ugrott be a kocsiba, mert tudta, hogy most VALAMI következik. Sétálni, kint lenni természetesen imád, tehát a mászkálás részével valószínűleg nem lesz gond. Az egyedüli dolog, ami meghiúsíthatja a küldetésünket, a meleg és a napsütés. Mert ezzel a bundával nem lesz könnyű.

De mi mindent elkövetünk, hogy jól érezze magát! A célunk úgysem a győzelem, hanem egy kalandos hétvége.

Hamarosan jelentkezünk a pakolós tippekkel, hiszen alig két nap van hátra a verseny kezdetéig! A facebook oldalunkon és itt a blogon is követhetitek az eseményeket, úgyhogy érdemes lesz gyakran visszanézni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here