Émelygés autóban

0
891
views

Kutyáink is lehetnek rosszul autóban, hasonlóan émelyeghetnek, lehet hányingerük akár hányhatnak is. Vannak olyan kutyák akik minden utazásnál, vannak akik csak esetenként.

Mire érdemes figyelni?

  1. Utazás előtt 12 óráig érdemes koplaltatnunk ebünk, ez persze nem jelenti az itatás megvonását csak az ételét. Közvetlen előtte nem érdemes megetetni ha hajlamos a rosszul létre, hányásra, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy akár már egy rövidebb úttól rosszul lesz.
    Az etetést rögtön pótolhatjuk megérkezés után negyed órával.
  2. Ha tudjuk kerüljük el a kanyargósabb útvonalakat, ezzel lehet megkíméljük kedvencünket a rosszulléttől.
  3. Kérjük ki állatorvosunk tanácsát, ha egy hosszabb, több órás útra készülünk. Lehet, némi hányinger csillapító gyógyszerrel tud segíteni kedvencünkön.
  4. Ha van rá lehetőségünk, keressük meg az autóban azt a helyet, ahol kedvencünk legkevésbé van rosszul. Nálunk például segített, hogyha előre ültettük őket, az anyósülésre, vagy az ölünkbe vettük.
Previous articleKutyavállalás – anyagi vonzatok
Next articleKutyaséti – miért fontos igazi sétát tenni?
Kutyakiképzéssel foglalkozom magánszemélyek részére Budapesten. Kimegyek házhoz, és a kutyát gazdájával együtt saját környezetében oktatjuk együtt. Többféle módszert alkalmazva, a kívánságaitokat, egyéni igényeiteket szem előtt tartva, személyreszabva történnek a foglalkozások. Bármilyen korú(!), méretű, fajtájú kutyát vállalok. Ha kérdéseid lennének bármilyen, kutyaneveléssel kapcsolatos témában, keress bizalommal emailben, Facebook-oldalamon vagy telefonon, és igyekszem válaszolni minél hamarabb! Email: panka@dogventure.hu tel.: 0620 994 9472
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here