Programajánló: Walking Dog piknik a Golftanyán (máj. 1. hétfő)

0
1383
views

Ha szeretnétek egy lazulós, üldögélős programon részt venni május 1-én hétfőn (11:00-17:00) – IDŐPONTVÁLTOZÁS! akkor ajánljuk a Walking Dog kutyás közösség által szervezett kutyás pikniket a Hajógyári szigeten! 

Sok kutya…

A Walking Dog egy éve alakult, és egy olyan kutyás közösség,  közösség, melynek célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa. Közös sétákat, jótékonysági programokat és piknikeket szerveznek, azzal a céllal, hogy összehozza a kutyatulajdonosokat,  de persze ezeken bárki részt vehet kutya nélkül is.

… jó hangulat…

A most szombati esemény egyben a Walking Dog 1 éves szülinapját is ünnepli. Ez alkalomból a Golftanyán (Hajógyári sziget) tartanak egy vásárral, programokkal egybekötött pikniket, ahová nyugodtan elvihetjük kedvencünket, hiszen minden kutyus szabadon játszhat és szaladgálhat majd a létesítmény egész területén.

A belépés díjtalan és amellett, hogy a helyszínen van lehetőség étel és ital megvásárlására, otthonról is hozhatjátok a piknikes kosaraitokat, pokrócokat, sütit, fröccsötöket stb…

Emelett lesz adománygyűjtés is állatmentő egyesületek számára: ha támogathatjuk őket akár pénzbeli, akár tárgyi adományokkal (állateledel, kutyapelenka, törölközők, rongyok, pokrócok, kutyafelszerelések stb.)

… és még több kutya! 🙂

További információk az esemény Facebook-oldalán.

Mi ott leszünk! 🙂

Ez a tavalyi piknikről készült videó, kedvcsinálónak:

Walking Dog Kutyás Piknik a Golftanyán from Walking Dog on Vimeo.

Previous articleLevél a dilis kutyámhoz (Lutri)
Next articleGazdikereső: Fruzsi, a bájos kutyalány
2015-ben fogadtam be a kutyám, Rókit egy állatmentő egyesülettől. Mivel imádok utazni, és ezt nem szerettem volna feladni a kutya miatt, próbálom úgy alakítani az utakat, hogy ö is velünk jöhessen. A tapasztalataimról itt, a blogban számolok be, remélve, hogy ezzel ötleteket adok a gazdiknak a kutyával való kiruccanásokhoz, illetve a kötöttségektől tartó, még kutyátlanoknak bátorítást az örökbefogadáshoz. reka@dogventure.hu
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here