Kutyás programok – 2017 április

0
1527
views

Itt az április, jön a húsvét (ápr. 14-17), egyeseknek a tavaszi szünet is. A szabadtéri kutyás programokból nincs hiány, alig győzünk válogatni. Lesznek kutyás túrák, séták, vásárok és adománygyűjtő napok, elő a pórázzal és irány a tavasz! 

fotó: Wally the Welsh Corgi

Ápr. 1. szombat délelőtt: Kisoroszi kutyás séta gazdira várókkal és sajátokkal az Eszkuláp Állatvédő Egyesület szervezésében. Ide vihetünk saját kutyát is, de ha nincs otthon, ők adnak kölcsön.

Szintén ápr. 1-én 12:00-16:00-ig Kutyázós garázsvásár lesz a Népligetben, a Strázsa Kutyaiskolában, az Ebremény Kutyavédő Egyesület javára. A felajánlott cuccok árával az egyesületet támogathatjátok, így mindenki jól jár! Kutya ide is vihető.

Ápr. 6. csütörtökön 18:00 órakor ismét ingyenes, ismeretterjesztő előadást szervez a KutyaTTEJ Alapítvány a belvárosban, ezúttal a szeparációs stresszről lesz szó.

1 éve ilyenkor ennyi kaját vittünk

Ha szeretnél sportolni egyet és tudod nélkülözni a kutyusod egy fél napra, esetleg nincs sajátod de hiányzik és megsétáltatnál pár menhelyi kutyust, itt az alkalom! A Budapest Bike Maffia ápr. 8-án, szombaton adománygyűjtéssel és kutyasétáltatással egybekötött biciklitúrát szervez a Szentendrei Árvácska állatmenhelyre.

 


Ápr. 16-án szombaton
Budaőrsön az I. Tavaszi Kutyás Találkozó kerül megrendezésre a Dog Hájking szervezésében, melynek célja, hogy a korábbi vagy jövőbeli túráik résztvevői ismerkedhessenek, sétálhassanak együtt.

Ápr. 22. szombaton az Eszkuláp Állatvédő Egyesület szervez Örökbefogadó és adománygyűjtő napot az Ankertben (a Deák tér szomszédságában), így nem kell messzire mennünk, ha szeretnénk ismerkedni örökbefogadható kutyusokkal illetve adománnyal segíteni az egyesületet.

Szintén ápr. 22-én szombaton ismét lesz Walking Dog piknik a Golftanyán, vagyis a Hajógyári szigeten, lesz itt kutyás cuccok vására, kaja-pia, de a saját piknikkosaradat is hozhatod.

Egy kicsit többet kell utaznunk, ha szeretnénk részt venni ápr. 22-én  szombatonValter Viktor Photography által szervezett Állati jó túra! I. – Kutyás-fotós pikniken,  Hajmáskéren. Viszont, lehet, hogy ilyen szuper fotók készülnek a kutyusunkról:

fotó: Valter Viktor

Egy újabb program sportolni vágyó gazdiknak, ahova a kutyusunkat is vihetjük: ápr. 29-én, szombaton az Újpesti Futó Fesztivál keretében lesz egy mindössze 2 km-es Kutyás Futás is, amit akár sétálva is teljesíthetünk.

Tudsz egy jó kutyás programot? Esetleg te magad szervezed? Küldd el nekünk az info@dogventure.hu email címre, és beletesszük a posztba!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here